144 tarot

144 tarot

Znate li što je 144 tarot?

Uz razvoj moderne tehnologije, danas postoji puno tarota koji se odvijaju preko interneta. To znatno olakšava osobama koje žele saznati što nosi budućnost i pri tom se zabaviti, jer sada je tarot puno dostupniji no što je prije bio. Stranica 144 tarot nudi sadržaj koji je prvenstveno zabavnog karaktera, te tekstovi koji su tamo objavljeni su figurativnog značenja. Naime, tarot čitanje može čitatelju osim zabave pružiti i sigurnost i rješenje za neki problem. Naime tarot karte nude čovjeku uvid u prošlost kao i budućnost te mu omogućavaju da bolje razumije svijet oko sebe. Ako vas zanima pristup stranici, sve što morate napraviti jest na internetu upisati riječi 144 tarot i vrlo brzo ćete pronaći vizualno veoma prihvatljivu i privlačnu stranicu za tarot. Sve što onda trebate napraviti jest pratiti korake na stranici. Ukoliko vam bilo što ne bude jasno, jasna uputstva i korisnička podrška vam je također lako dostupna stoga iskoristite pomoć.

Što nudi 144 tarot?

Stranica 144 tarot nudi razne usluge predviđanja budućnosti za sve korisnike. Tako možete dobiti detaljnu analizu od tarot majstora za koje god područje vam je ona potrebna. Na raspolaganju vam je detaljna analiza gdje naručivanjem ove vrste usluge dobijete odgovor na jedno pitanje koje vas muči, npr ljubavni odnos s nekom osobom, ili pitanje u vezi zdravlja, posla itd. Odgovor dobijete u audio formatu od trajanja 10 do 15 minuta. Pitanje pri tom mora biti precizno određeno. Ako pak imate više od jednog pitanja, ne brinite, jer 144 tarot ima rješenje i u tom slučaju. Na raspolaganju vam je naime i usluga davanja odgovora na 5 pitanja, također u audio formatu, ali ovoga puta dužem (15 do 20 minuta). Konačno, možete naručiti i godišnju prognozu u audio formatu od 40 minuta. Ona će vam ukratko dati projekciju kretanja godine koja je pred vama u svim glavnim područjima vašeg života: ljubavi, zdravlju, poslu.

144 tarot putem tarot karata rješava vaše probleme

Sada ćemo simulirati odnos kako usluga 144 tarot može izgledati. Točnije, prikazat ćemo vam kako se tumače tarot karte ovisno o vašoj energiji, vašem pitanju i ovisno o simbolici same karte. Npr. možete izvući devetku diskova. Simbolika ove karte je sljedeća: Disk zna imati tendenciju vratiti se nazad poput bumeranga. Devetka je najveći jednoznamenkasti broj što znači da to vraćanje može biti poprilično veliko, jako i moćno. Možete očekivati da neke radnje koje sada poduzimate, a koje nisu moralne ili u najmanju ruku bas pohvalne, bi vam se mogle kasnije obiti o glavu i vratiti kao višestruka posljedica. Iduća karta je Mag, a to znači da u skladu s prethodnom devetkom diskova, ovaj mag tj. mađioničar vam omogućuje da obrnete zlu nesreću u sreću. To znači da imate mogućnost spriječiti taj bumerang zle nesreće koji će vam se vratiti, a to možete napraviti tako da u ovom trenutku i u budućnosti apsolutno prestanete raditi tu radnju koja bi vam se mogla obiti o glavu. Tako ukratko npr. može izgledati 144 tarot.

Jeftini tarot je dostupan svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (192 ocjena)