Najbolji Tarot Majstori

tarot majstori

Najbolji tarot majstori!

Naši tarot majstori će vam objasniti kako tarot karte predstavljaju jedan od najstarijih ezoteričnih sistema. U Kabali svaka tarot karta je odraz energije svemira i karmičkog poravnanja. Tarot karte odražavaju suptilnu energiju karme, prošlih života i utjecaja u sadašnjem životu. U interpretaciji svaka tarot karta daje odgovore na duhovno iskustva iz prethodnog života, karmičke karakteristika pređašnjih ljubavnih odnosa i protok energije kroz jedinstvene energetske vibracije.

Simboli na tarot kartama prikazuju ključna područja našeg života, koncept intenziteta bliskosti u određenim životnim trenucima, okolnosti i posljedice prethodnog života. Na primjeru karmičke tarot karte Pravda možemo sagledati više mogućnosti. Prva mogućnost je da osoba ode u negativne obrasce razmišljanja u ovom životu. Druga bitna mogućnost je ta da primijeti svoju snagu i bude iznad teških situacija. Ako imate bilo koje životno pitanje, nazovite nas i tarot majstori će vam pomoću tarot karata dati mogućnost da sagledate koji put ste morali proći u svom životu, koje situacije su vas snašle i kako ih prebroditi.

Svaka tarot karta može nam pomoći u sagledavanju karmičkih linija, sagledavanje inkarnacija i naše krajnje uloge u ovom životu. Tarot je veoma precizan ezoteričan sistem koji nas može dovesti do pravih odluka uslijed životnih raskršća i nedoumica. Budući da su simboli na tarot kartama predstavljeni suptilnim energijama oni će se podudarati s energijom našeg svakodnevnog djelovanja u svetu. U ovom drevnom sistemu kombinacije tarot karte daće nam objektivnu sliku, ali i nagovijestiti trenutak negativnih promjena naročito ako je naša karma zbog nečega još uvijek opterećena. Tarot karte i tarot majstori mogu vam pomoći na putu ka uspjehu, povratku izgubljene sreće, radosti i razvoju situacije u našu korist.

Tarot majstori su dostupni svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.3 / 5 (179 ocjena)