Jeftini Tarot

Jeftini tarot

Jeftini tarot – uvjerite se!

Jeftini tarot će vam otkriti temelje tarot karata koje se baziraju na konceptu astroloških elemenata, planetarnih kretanja i zodijačkih arhetipova. Tarot karte i astrologija neodvojivo su povezani sistemi koji u sebi sadrže međusobno isprepletane simbolične slike i elemente koje tumače tarot majstori. Svaka karta u velikoj i maloj Arkani nadovezuje se za astrološke karakteristike, karmička pravila i funkcije ljudskog ponašanja. U maloj Arkani svaka karta nadovezuje se za određene znakove u astrologiji. As novčića je u korelaciji sa zimom i zimskim solsticijem. As pehara odražava ljeto i ljetni solsticij. As palica se nadovezuju za proljeće i proljeću ravnodnevicu.

As mačeva simbolično se odnosi na jesen i jesenju ravnodnevnicu. U tarot kartama svaki simbol nadovezuje se za određeni aspekt u astrologiji. Aspekti bolesti u horarnoj astrologiji u tarotu se razmatraju kroz karte Meseca, Sunca i interakciju drugih elemenata koji nisu u skladu. Pružamo vam mogućnost da kroz jeftini tarot shvatite značenje simboličnih slika u tarot kartama, te izražavanje astroloških simbola. Svaki aspekt u astrologiji je na neki način jedinstven odraz u tarot kartama. Aspekti Saturna i Sunca u tarot kartama odnose se na prepreke, teške okolnosti i ograničenja predstavljena kartom Kula.

Materijalni aspekti u astrologiji prikazani kroz 2 i 6 kuću mogu se uskladiti u tarotu s kartom vrag. Loši aspekti Venere u tarotu se nadovezuju na kartu Carica u obrnutom položaju. U povezivanju jedinstvenih simbola u tarotu s astrološkim aspektima potrebno je uskladiti sve početne simbole iz različitih uglova duhovnog, fizičkog i materijalnog konteksta. Povezanost tarota i astrologije je u integriranom sistemu koji daje savjete, ali ujedno i upozorava o važnim dešavanjima u budućnosti. Naš jeftini tarot dostupan je svakim danom od 0-24 i pruža vam priliku da saznate i naučite puno više o svom životu.

Jeftini tarot je dostupan svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.4 / 5 (162 ocjena)