Tarot Brojevi

tarot brojevi

Tarot brojevi za zvanje

Tarot brojevi dostupni na internetu omogućuju vam da shvatite numerološko značenje tarot karata koje se temelji na usklađivanju karakteristika, definiranju događaja kroz specifično načelo brojeva. Tarot karte i numerologija su neodvojiva ezoterična manifestacija u ezoteričnom konceptu. U analizi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti numerološko značenje tarot karti pomaže nam da otkrijemo skrivene utjecaje energetskih vibracija svemira. Broj jedan u numerološkom značenju tarot karti povezuje se da početkom,neograničenim mogućnostima, egom, inicijativom i kreativnim darovima.

Broj 2 u numerološkom značenju tarot karti označava dualnost, ravnotežu, odluke, interakciji između dvije osobe i očekivanja. Tarot brojevi imaju svoje značenje tako se broj 3 u numerološkom značenju tarot karti odnosi na integraciju, različite smjerove, podsvijest, sjedinjenje i rast. Broj 4 u numerološkom značenju tarot karti je simbol četiri godišnja doba, 4 strane sveta, promjene, ostavljanje starih koncepata, novih planova, stabilnosti i oporavka. Broj 5 u numerološkom značenju tarot karti predstavlja simbol duše, odvajanja, gubitke, nedostatak stabilnosti i rastanke. Broj 6 u numerološkom značenju tarot karti odnosi se pronalaženje sklada, potrebu za novom ravnotežom i kombinaciju jedinstvenih suprotnosti.

Broj 7 u numerološkom značenju tarot karti je uravnoteženje, zakon duhovnosti, dobre namjere i potragu za novim idejama. Broj 8 u numerološkom značenju tarot karti simbolizira preporod, put ka budućnosti, pokret i podršku drugih osoba. Broj 9 u numerološkom značenju tarot karti odnosi se na završetak jednog ciklusa, ljubavne osjećaje, odgovornost i pripremanje za nove odgovornosti. Broj 10 u numerološkom značenju tarot karti su sva karmička iskustva koja smo morali da prođemo. Naši tarot brojevi su dostupni za zvanje svakim danom od 0-24. Nazovite nas i saznajte numerološko značenje pojedinih tarot karata.

Tarot brojevi za zvanje dostupni su svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.3 / 5 (315 ocjena)