Tarot za ljubav

Tarot za ljubav

Tarot za ljubav

Veliki je broj tarot špilova koji se koriste kod pitanja vezanih za ljubav. Sve njih se može nazvati tarotom za ljubav. Ovdje je malo prostora da nabrojimo sve špilove. Tarot za ljubav, baš kako mu ime glasi, najviše se koristi kod pitanja vezanih za emotivno-bračno-seksualne životne situacije.

Tarot za ljubav – prednosti

Tarot online za ljubav omogućuje da se dublje prodre u često komplicirane međuljudske odnose. Koliko god sebi ponekad volimo tepati kako smo napredna bića superiorna u odnosu na ostala bića s kojima dijelimo ovaj planet, na polju osjećaja najviše do izražaja dolazi naša krhkost. Tarot za ljubav uspješno detektira spomenutu krhkost. Prednost tarota za ljubav se sastoji od toga što pozornim gledanjem u karte možemo objasniti vlastite postupke, žudnje i osjećaje; sve ono što nas pokreće ili sve ono što nas sputava. To isto vrijedi i za bilo koju drugu osobu. Čar tarota se nalazi u prepoznavanju samoga sebe u bogato oslikanim, univerzalnim simbolima. Jedno je pisati članak o tome, nešto je drugo karte uzeti u ruke. Tarot ima moć da nam otvori drugu dimenziju, da sebe i situaciju u kojoj se nalazimo prepoznamo na drugačiji način. Da zauzmemo drugačiji stav. Ne postoji osoba koja zna sve. Tarot za ljubav pomaže pitaču da pronađe istinu.

Kada koristiti tarot za ljubav

Tarot za ljubav je najbolje koristiti kada se osjeti potreba za njim. Tarot za ljubav se koristi kod sljedećih pitanja: “Da li me voli?”, “Kako me dotična osoba emotivno doživljava?”, “Da li je XY osoba ljuta na mene?”, “Da li ćemo se pomiriti?”, “Da li me vara?”, “Da li je partner iskren?”, “Kako da poboljšam iskustvo u krevetu?”, itd.

Ljubav je širok pojam. Mogu se postaviti i sljedeća pitanja: “Da li ćemo sestra i ja ponovno pričati međusobno?”, “Da li mi prijateljica želi pomoći?”, “Zbog čega moj sin stvara probleme?”, “Da li će moja kći pronaći ljubav?”, itd.

Kada ne koristiti tarot za ljubav

Tarot za ljubav je najbolje ne koristiti kada se osoba ne osjeća najbolje. Ili kada nije u glavi jasno formulirala pitanje. Ili kada se želi zafrkavati. Ovo posljednje može činiti, naravno, ali ne treba se nadati pravim odgovorima. Tarot za ljubav je stvoren za ljubav i tako ga treba tretirati.

Jeftini tarot je dostupan svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.3 / 5 (131 ocjena)