Vidovnjaci

Vidovnjaci

Vidovnjaci

Vidovnjaci su pojedinci koji raspolažu posebnim psihičkim moćima. Neki od njih su u stanju vidjeti ili osjetiti nečiju prošlost, sadašnji trenutak ili budući. Drugi, pak, su u stanju osjetiti da li je osoba živa ili mrtva i da li će biti pronađena. Vidovnjaci predstavljaju posebnu skupinu čovječanstva. Moglo bi ih se nazvati nadarenima.

Vrste vidovnjaka

Kada se kaže vidovnjak obično većina ljudi pomisli na nekoga tko proriče budućnost. Iako je ovo točno, ipak je dobro razlikovati vidovnjake odnosno njihove sposobnosti. Navodno, postoje rijetki pojedinci koji mogu teleportirati određeni objekt. Zatim, tu su oni koji su u stanju proizvesti astralnu ili mentalnu projekciju. Radi se o sposobnosti da se proicira astralno tijelo što se veže uz izvantjelesno iskustvo u kojemu se astralno tijelo privremeno odvoji od fizičkog tijela. Tu su i oni koji mogu čitati auru. To je sposobnost uočavanja energetskih polja oko ljudi, stvari i životinja. Pod vidovnjacima se smatra i one koji mogu automatski pisati. Dakle, mogu pisati ili crtati bez svjesne namjere. U red vidovnjaka se ubrajaju svi oni koji mogu doći do vrijednih informacija putem posebnog osjeta. Postoje pojedinci koji mogu znati kakvog je okusa nešto što nisu kušali. Ovdje spadaju i oni koji mogu doći do duhovnih spoznaja na temelju njuha. Klasične vidovnjake bi se moglo opisati kao osobe koje mogu percipirati ljude, objekte, lokacije ili konkretne događaje uz pomoć izvanosjetilne percepcije. Zatim su tu oni koji mogu materijalizirati stvari iz ničega. Energetska manipulacija se odnosi na sposobnost manipuliranja fizičkom ili ne fizičkom energijom uz pomoć snage uma. Energetska medicina se tiče sposobnosti liječenja uz pomoć empatične eterične, astralne, mentalne ili duhovne energije. Zatim je tu levitacija ili sposobnost letenja. Sposobnost komuniciranja s duhovima također spada u vidovnjaštvo. Telekineza ili sposobnost manipuliranja objektima uz pomoć uma, još je jedna vrsta vidovnjaštva. Psihometrija je sposobnost dolaska do informacija o osobi ili objektu uz pomoć dodira. Pirokineza je sposobnost stvaranja vatre i manipuliranja njome uz pomoć uma. Gledanje na daljinu je sposobnost da se vidi udaljeni ili nevidljivi objekt uz pomoć izvanosjetilne percepcije. Sve je ovo vidovnjaštvo!

Poznati vidovnjaci

U svijetu se zna za nekoliko vrlo dobrih vidovnjaka kao što je Edgar Cayce, Nostradamus, baba Vanga. Braća Tarabići iz Srbije su također nadaleko poznati. Sasvim sigurno u svijetu ima vrlo nadarenih vidovnjaka koji su potpuni anonimusi.

Razgovor s vidovnjakom

Što se Hrvatske tiče, gospođa Iris, dugogodišnja voditeljica TV emisije Zlatna Zora je vidovnjakinja s bogatim životnim i radnim iskustvom.

Jeftini tarot je dostupan svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.4 / 5 (145 ocjena)