Keltski križ otvaranje tarota

Keltski križ otvaranje tarota

Kakav je to keltski križ način otvaranja karti?

Tarot je set igraćih karti koje se u mnogim zemljama Europe i šire koriste za proricanje budućnosti, odnosno za gatanje, kako to mi još nazivamo na ovim prostorima. Tarot karte su jedno od najpopularnijih načina za proricanje budućnosti. Špil karti se sastoji od sveukupno sedamdeset i osam karata, i ovaj set karata je podijeljen u sljedeće tri grupe, a to su vam koje velika i mala arkana, te dvorske karte odnosno karte koje na sebi imaju nacrtane likove. Tarot karte se najčešće otvaraju u keltski križ, a to je jedan od najstarijih i najcjenjenijih metoda otvaranja tarot karata. Keltski križ otvaranje tarot karti po mnogim mišljenjima profesionalnih tarot majstora daje najbolje odgovore kada su konkretna pitanja u igri. U nastavku ćemo vam objasniti kako se točne radi otvaranje keltskog križa te ujedno ćemo vam reći malo više o samom tarotu i kako vam tarot majstori mogu pomoći kod rješavanja problema i dobivanja odgovora na vaša pitanja.

Zbog čega je keltski križ oblik otvaranja najbolji?

Kod tarot karata, od sve tri kategorije, jedino se Velika arkana koristi za proricanje budućnost, dok se mala arkana i dvorske karte više koristi kao igraće karte negoli li kao proročanske karte. Velika arkana se sastoji od 22 karte, te su one označene sa rednim brojevima od 0 do 21. Prva karta u ovom setu je Luda, koja je takozvani glavni lik u ovom setu, jer kroz ovaj set se priča njegova životna priča od rođenja do smrti. Zadnja karta u ovom setu vam je Svijet. Mnogi tarot majstori iz tarot vizija centra otvaraju tarot karte u keltski križ oblik, posebice kada su konkretna pitanja u igri jer na taj način mogu dobiti jasnije i bolje odgovore. Prije nego što će tarot majstor otvoriti karte i postaviti ih u keltski križ oblik, prvo će oni dobro promiješati karte, a vi im morate postaviti svoje pitanje, na koje se i vi i tarot majstor moraju dobro koncertirati. Što je jači fokus, to će karte dati bolji i jasniji odgovor.

Kako se postavalju karte u keltski križ oblik?

Keltski križ način otvaranja tarot karti je jedno od najpopularniji, najcjenjenijih i ujedno jedno od najstarijih način otvaranja tarot karti. Po mnogim mišljenjima ovaj oblik otvaranja karti vam može dati najjasniji odgovor na pitanje, a posebice kada su konkretna pitanja u igri. Bitno je kod otvaranja karti u keltski križ da se smiriti i fokusirate na pitanje i da imate pitanje u mislima svaki puta kada se otvaraju karte. Kod keltskog križa se izvlači 10 karata, od kojih 6 formiraju križ, a sa strane u vertikalni stupac postavljate ostalih 4 karata. Prvo postavite vertikalno u sredinu jednu kartu, na nju horizontalno drugu kartu, potom ispod, s lijeve strane, gore i s desne strane postavite vertikalno karte tako da formiraju križ. Zatim s desne strane od dolje prema gore postavite ostalih četiri karata. Prva karta predstavlja srž problema, druga prikazuje što je protiv vašeg cilja, treća prikazuje uzrok problema, četvrta prikazuje prošle događaje koji utječu na vas, peta prikazuje moguće rješenje, šesta prikazuje razvoj situacije, sedma prikazuje vas, osma prikazuje vanjske utjecajne faktore, deveta prikazuje koji put trebate odabrati, i deseta prikazuje konačno rješenja za vaš problem.

Jeftini tarot je dostupan svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.4 / 5 (174 ocjena)