Star tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot odgovara na sva vaša pitanja

Star tarot okuplja mnoge stručnjake iz područja ezoterije i alternative. Radi se o udruzi tarot majstora koja okuplja na prvom mjestu tarot majstore, no mnogi od njih se bave i drugim tehnikama proricanja sudbine. Ukoliko ste novi na području tarota i zanima vas što je tarot, radi se o posebnom špilu karata koji se sastoji od 72 karte uz pomoć kojih se daje odgovor na postavljeno pitanje. Star tarot odgovorit će na sva pitanja koja pojedinac ima, bilo da se radi o nečemu iz prošlosti, sadašnjosti ili se tiče vaše budućnosti. Pitanja na koja odgovara mogu biti iz područja ljubavi, obiteljskih i drugih međuljudskih odnosa, financija, posla te mnogih drugih. Ono što je važno znati je da glupa pitanja ne postoje te će se tarot majstori uz pomoć špila karata potruditi opširno odgovoriti na sva vaša pitanja. Savjeti i odgovori dobiveni od strane tarot majstora mogu vam pomoći razjasniti situaciju, no isto tako mogu dati i savjet kako postupiti u određenoj situaciji.

Star tarot i kako se pripremiti

Star tarot kao i svaki drugi tarot zahtijeva neke određene podatke kako bi se moglo odgovoriti na pitanje. Kako bi savjetovanje i tumačenje moglo krenuti, potrebno je postaviti konkretno pitanje. Ukoliko niste sigurni na koji način treba biti oblikovano, upitajte svog tarot majstora koji će vas usmjeriti i dati savjet kako pitanje oblikovati. Za pitanje koje želite postaviti često je potreban datum. Ukoliko se radi o pitanju koje se svodi na međuljudske odnose, potrebni su datumi rođenja osoba koje su u pitanju, a ukoliko je u pitanju neki događaj, dobro bi bilo znati datum istog. Na taj način možete biti sigurni da će star tarot biti precizniji te da će odgovori biti opsežniji. Neka pitanja moguće je postaviti i bez konkretnog datuma, no tada odgovor neće nužno moći biti iscrpan i dati vam sve odgovore na ono što vas interesira. Tarot se također u ponekim situacijama kombinira i s drugim tehnikama ukoliko je potrebno.

Star tarot i koje se sve tehnike koriste

Iako su glavno sredstvo kada je star tarot u pitanju upravo tarot karte, to ne isključuje i druge tehnike s područja alternative i ezoterije. Naime, tarot je usko povezan s nekim drugim tehnikama kao što su numerologija ili astrologija te se on stoga često kombinira upravo s tim tehnikama. Iz tog razloga su mnogi tarot majstori vješti također i u drugim tehnikama te zahvaljujući tim kombinacijama mogu dobiti konkretnije odgovore uz pomoć kojih vas mogu savjetovati. Star tarot dostupan je većinu dana jer se problemi u nečijem životu mogu dogoditi u bilo koje doba dana. Upravo iz tog razloga moguće je kontaktirati ih u trenutku kada je vama to potrebno kako bi dobili odgovor i savjet za danu situaciju. Odgovori na vaša pitanja, kao i savjeti koje dobije te od tarot majstora mogu vam pomoći prepoznati situaciju u kojoj se nalazite, no isto tako vas mogu uputiti u to kako problem riješiti.

Jeftini tarot je dostupan svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u naše kvalitete.

Vještine i iskustvo naših stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (147 ocjena)